Om MKH

 

MKH i Hjo AB arbetar sedan 30 år tillbaka med produkter som gör din städning rationell och effektiv.
Vi arbetar idag med ett sortiment av maskiner från ett flertal marknadsledande leverantörer.

MKH marknadsför det mesta inom städprodukter, från enkla städmoppar till avancerade åkbara städmaskiner. Vi tillhandahåller även slitdelar till skur- och sopmaskiner. Alla produkter säljs till mycket konkurrenskraftiga priser.

Något av en specialitet för oss har blivit att hyra ut maskiner till olika brukare. Städbolag, industri, butiker, kommuner med mera finns bland våra kunder. Maskinerna funktionshyrs av våra kunder. För mer information, se under fliken Hyr din maskin.

Företaget är sedan starten beläget i småstadsidyllen Hjo vid Vätterns västra strand. Vi arbetar med försäljning och service av städmaskiner, vårt sortiment av slitdelar som skurborstar till skurmaskiner, borstar till sopmaskiner och dylikt säljs till kunder i hela landet.

Företaget grundades 1983 av Olle och Magnus Gustafsson, som tillsammans driver företaget. Olle har sin bakgrund i rengöringsbranschen och nästan 40 års erfarenhet.


Gör som många andra och gör ett studiebesök för att provköra och se vårt sortiment.

MKH sysselsätter idag sex personer, som delar sin tid mellan kundservice och verkstadsarbete. Vår långa erfarenhet i branschen gör att du som kund kan känna trygghet i oss som leverantör.

Ända sedan starten har vi arbetat med tanken att kunna erbjuda kunderna ett kvalitetssortiment av städmaskiner och städprodukter. Vi finns till hands med snabb service och maskiner att låna ut vid ”snabba ryck”. Vårt kvalitetssortiment lönar sig i längden.

Service

Vi på MKH erbjuder marknaden våra tjänster där vår erfarenhet efter nästan 30 år i branschen kommer er tillgodo. Vi har kunskapen som krävs och vet vad det är vi säljer.

En ytterligare trygghet för våra kunder är att vi utför service på alla förekommande fabrikat av städmaskiner.