Fimap Singelskur & polermaskiner

 

 


FM 1500

FM 1500 V är en professionell, väldigt lättkörd, mångsidig high-speed maskin med sladd och 50cm arbetsbredd. Passar för alla poleringar och uppgraderingar av golv. Arbetar med 1500 varv per minut och har en vikt på 35kg.

 

 

 


FM 17

FM 17 Ds Dual Speed är en professionell bältdriven singelskurmaskin med stor kapacitet på tanken och 43cm arbetsbredd. Den är extremt tyst och lämplig för grundlig och underhållsrengöring men även för polering av plast, vinyl och trägolv. Den är utmärkt att använda för att göra behandlingar med Cleansave tack vare den dubbla hastigheten som möjliggör både tuff rengöring och polering med samma maskin. Med en knapp väljer man 165/330 varv per minut beroende på vilken typ av arbete som skall utföras.
Vikt 45kg.

 

 

 

FM 43F  Plus

FM 43 F PLUS är en professionell singelskurmaskin med växellåda i stål. En robust och stark maskin som är perfekt för grundlig städning och golvvård. Tack vare sin kraftiga konstruktion är den extremt effektiv vid tuffa behandlingar, som vid Twisterbehandlingar och mindre slipningar med DCS Hybrid. Den finns med flera vikter som tillbehör.