Motorscrubber

En kraftfull skurmaskin som samtidigt är liten och smidig.

MotorScrubber är en kraftfull skurmaskin som samtidigt är liten, smidig och lätt att ta med. Den rengör perfekt på ställen som normalt är svåra att komma åt. Skurhuvudet är helt vattentätt. Skaftet är vattenskyddat och maskinen tål därför att användas i fuktiga och våta utrymmen. Eftersom MotorScrubber arbetar med 12V är den ändå säker i dessa miljöer.

Maskinen väger endast 1,7 kg med skaft. Skaftet har också softgrip som gör det behagligt att använda. Det finns tre olika skaftalternativ; det kortaste är 40 cm, standardskaftet är 75-115 cm och det långa skaftet är 135-240 cm.

Batteriet (12V) är laddningsbart och ligger i en praktiskt bärsele på ryggen när du jobbar (se bild till vänster). Vikten på batteriet är endast 2,7 kg och ger en kapacitet på upp till 4 timmars normalt användande på en laddning. Spiralkabeln är 1,5 m. Som tillbehör finns även en 7,5 m lång förlängningskabel ifall man inte vill ha batteriet på ryggen.

Skurhuvudet är helt vattentätt. Skaftet är vattenskyddat och maskinen tål därför att användas i fuktiga och våta miljöer. Inga eluttag behövs eftersom den är batteridriven.

MotorScrubbers låga vikt gör det enkelt att rengöra t.ex. duschväggar.

Om du använder MotorScrubber med kantborsten eller i vatten så kan det stänka en del. Med stänkskyddet (80-365) gör du rent utan att själv bli blöt. Två olika gummiskydd med olika höjd ingår och byts enkelt ut med hjälp av kardborrfäste.

 

Bilden ovan är tagen på Motorscrubber plus som är utrusttad med längre skaft och kemtank