Begagnade åkbara kombiskurmaskiner

 

Hako 750 RD

1 st Hako 750 RD åkbar kombiskurmaskin, genomgången.

Nytt batteripaket.

Kontakta oss för mer info.


Taski 2100

Taski 2100

Den nya TASKI swingo 2100μicro erbjuder oöverträffad prestanda och drar nytta av kombinationen av hastighet, smidighet och stor tankstorlek. För att minska det manuella arbetet längs med kanterna har skurhuvudet fått en ny konstruktion, så att det enkelt ska kunna justeras i sidled (in eller ut) med bara en knapptryckning. Detta tillsammans med maskinens smidighet gör det enkelt att rengöra både på stora ytor och i trånga utrymmen med ett utmärkt rengöringsresultat, vilket också ger en låg total ägandekostnad. Maskinen kan passa in i alla vanliga hissar gör det möjligt att använda maskinen på en arbetsplats med flera våningar.

Teknisk information
Rekommenderad rondellstorlek 11″ (280 mm)
Vikt tom 185 kg
Tankvolym 75+75 lit
Arbetsbredd 55 cm
Drifttid <4 tim Teoretisk kapacitet 3025 m²/tim

Taski 2100 broschyr 


Taski 2500

En utav dom smidigaste åkbara kombiskurmaskinerna på marknaden. Med styrning på både fram och bakhjul så vänder den runt på mycket små ytor.
Praktisk kapacitet
På öppna ytor 2 500 kvm/timme,
Normala ytor 2 000 kvm/timme,
Trånga ytor 1 000 kvm/timme.
Drifttid ca 4 timmar.
Arbetsbredd 70 cm.
Tankvolym 95+95 liter.
Ljudnivå 67 db (A)
Vikt 560 kg.
Skurhastighet 0-7,5 km/h.
Färgkodade skötselpunkter.

Taski 2500 broschyr


Taski 4000

Taski 4000

TASKI Swingo 4000 är lätt att kliva på och av och har en justerbar förarstol med högt ryggstöd. Bra överblick och svängbar sugskrapa gör det möjligt att arbeta nära väggar och runt hinder. Maskinen går att ställa i ett speciellt ECO-läge vilket minimerar ljudet så att körning kan utföras även i ljudkänsliga miljöer. Den nya tekniken ser till att maskinen automatiskt anpassar farten när maskinen svänger.

Teknisk Information

Teoretisk kapacitet 6 375 kvm/timme
Drifttid ca 4 timmar
Arbetsbredd 85 cm
Tankvolym 200+200 liter
Ljudnivå 58 db (A)
Vikt 507 kg
Färgkodade skötselpunkter
Rekommenderad rondellstorlek 17″ (430 mm)

 

Taski 4000 broschyr


Fimap Mxr

MXR är en utav FIMAP´s minsta åkbara städmaskiner,  tack vare dess mycket kompakta mått  ersätter den en traditionell gåbakom skurmaskin men med högre effektivitet avseende tid och resultat.

Mer användarvänlig och snabbare rengöring.

Vändradie på endast 154 cm gör det lätt att vända i trånga utrymmen, och med en ljudnivå på endast 54 dB med ECO funktionen passerar lättare känsliga områden som klassrum eller vårdavdelningar. Detta borgar även för god arbetsmiljö för operatören.

På Fimap MXR kliver man inte upp, utan sätter sig bekvämt ner! Detta gör det mycket smidigt och lätt när man skall plocka upp skräp eller flytta på hinder. MXR finns även med verktygshållare för mopp eller sop, och papperskorg eller låda för flaskor som original tillbehör!

Finesserna är många, tex. extra lång tömslang, smidig avtappning på färskvatten, unik fyllnadsmöjlighet där man kan fylla vid vanlig vattenkran utan slang,

inbyggd laddare, automatisk avtagning av borste/rondellhållare, doseringsmått för kem i locket till färskvattentanken och mycket mer.. helt enkelt en väl genomtänkt maskin ur operatörens synvinkel.


 

Fimap Enjoy

En kompakt åkbar kombiskurmaskin med 66cm arbetsbredd och 90L renvattentank.
Mycket lämplig för butiker, skolor, mindre industrier och andra ytor där framkomligheten är begränsad.


Fimap Mg 75

Mg serien är en maskin framtagen för större ytor. Smidig med stor kapacitet.

Tekniska data

Arbetsbredd – 75cm

Antal borstar – 2

Renvattentank – 170L

Smutsvattentank – 185L